SPLOŠNA DOLOČILA

Vaša zasebnost nam veliko pomeni. Cenimo dejstvo, da nam zaupate, in smo odločeni, da bomo varovali kakršne koli osebne podatke, ki nam jih zaupate. Ta dokument opisuje, kako obdelujemo in uporabljamo vaše osebne podatke in kako uporabljamo piškotke. Dokument občasno tudi dopolnimo, vsebuje pa tudi navodila, kako se obrnete na nas, če imate vprašanja o vaših osebnih podatkih.
Uporabnik oziroma obiskovalec spletne strani “inzenirsko-svetovanje.si” je seznanjen in se strinja, da je v celoti izključena kakršnakoli odgovornost podjetja Inženirsko svetovanje, Damjana Gligić s.p. (v nadaljevanju: lastnik), ki bi lahko nastala kot posledica uporabe spletnih strani in (pod)strani, ki se nahajajo na spletnem naslovu “inzenirsko-svetovanje.si”.

Lastnik spletne strani “inzenirsko-svetovanje.si” ne prevzema nobene odgovornosti za pravilnost, resničnost ali popolnost objavljenih podatkov oziroma informacij in za morebitno škodo, ki bi nastala kot posledica posredne ali neposredne uporabe podatkov oziroma informacij na tej spletni strani ali spletnih straneh na katere so preusmerjene povezave (linki). Vsi uporabniki oziroma obiskovalci uporabljajo spletno trgovino “inzenirsko-svetovanje.si” na lastno odgovornost.

Lastnik ne prevzema odgovornosti za posledice tudi v primeru, ko bi bili podatki, ki jih predstavlja na svoji spletni strani, uporabljeni izven konteksta besedila, napačno interpretirani, neupravičeno spremenjeni, izbrisani ali na drug način neuporabni. Prav tako je izključena kakršnakoli odgovornost lastnika za škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani.

UPORABA PIŠKOTKOV

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna.

Uporabljamo spletna orodja Google Analytics, Google AdWords merilec konverzij in ostale Google orodja, ki uporabljajo piškotke. Ti piškotki nam pomagajo povečevati učinkovitost spletne strani za naše obiskovalce. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili. Če piškotkov ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Piškotki nam pomagajo zagotavljati boljšo uporabniško izkušnjo obiskovalcev naših spletnih strani, saj omogočajo, da spremljamo katere strani ste obiskali in koliko časa ste se na njih zadržali. Tako lahko bolje prilagodimo vsebino tako posameznih spletnih strani, kot spletnega portala kot celote.

Piškotki ne vsebujejoinformacij, ki bi vas lahko identificirali. Ravno tako nam piškoti ne dovoljujejo dostopa do vašega računalnika, ne razkrivajo vaših osebnih podatkov in se ne morejo uporabljati za pogon programov ali za prenos virusov na vaš računalnik.

Katere podatke zbira Google, na kakšen način jih uporablja, o varnosti podatkov in varovanju vaše zasebnosti si lahko preberete: http://www.google.com/policies/privacy/

Z brskanjem po naših spletnih straneh se strinjate z našimi splošnimi pogoji in nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke v skladu z navedenimi pogoji.

Google Analytics

Spletna trgovina inzenirsko-svetovanje.si uporablja Google Analytics, da bi analizirali in bolje razumeli, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran. Orodje uporablja “piškotke”, ki so tekstovne datoteke na vašem računalniku, da zbere standardne internetne informacije uporabe in informacije o vedenju obiskovalcev v anonimni obliki. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi strani (vključno z IP naslovom), je prenesena Googlu. Ti podatki se nato uporabijo za oceno obiskovalcev naše spletne strani in za pripravo statističnih poročil o dejavnosti na spletni strani.

Google Analytics ne zbira ali shranjuje osebnih podatkov (ime ali naslov), tako da vas s pomočjo podatkov, ki jih shranjuje ni možno identificirati.

Google Adwords

Google oglaševalski piškotki se uporabljajo, z namenom identifikacije vaših interesov. S tem se zagotovi, da se vam na drugih spletnih straneh prikazujejo le oglasi v skladu z vašimi interesi. Brez piškotkov težje ugotovimo, koliko oglasov je bilo prikazanih in koliko klikov smo prejeli.

Piškotki ne shranjujejo identifikacijskih informacij – uporabljajo se zgolj za identifikacijo vašega brskalnika oz. naprave. V kolikor teh piškotkov ne dovoljujete boste izkusili ne ciljano prikazovanje oglasov.

Piškotki se uporabijo za različne namene, da se na primer prepreči, da bi vedno znova videli isti oglas, da se zaznajo in preprečijo goljufije pri klikih ter da se vam prikazujejo oglasi, za katere je verjetneje, da vas zanimajo (npr. takih, ki so prikazani na podlagi spletnih mest, ki ste jih obiskali).

Naša spletna stran uporablja oglaševalsko orodje Google Remarketing, ki nam pomaga, da se naši oglasi prikazujejo ljudem, ki so že obiskali našo spletno stran in so tako že bili seznanjeni s storitvami našega podjetja.

Googlove oglase, ki jih vidite, lahko nadzirate z upraviteljem nastavitev za oglaševanje.

Piškotki tretjih strank

Piškotki tretjih strank se na vaš računalnik namestijo s strani zunanjih spletnih strani, katerih storitve uporabljamo na naši spletni strani. Piškotki te vrste so gumbi družbenih omrežij, s pomočjo katerih vsebino »všečkate« ali delite s prijatelji na družbenih omrežjih. Spletna stran klikmedia.si tako uporablja piškotke omrežij Facebook, Twitter, Google+ in LinkedIn.

Zavedati se morate, da ta družbena omrežja zbirajo informacije o vašem obnašanju na celotnem spletu, vključno s to stranjo. Predlagamo vam, da se seznanite z politiko zagotavljanja zasebnosti vsake izmed teh strani (omrežij), da pridobite vpogled v to, na kakšen način se zbirajo informacije o vaši dejavnosti na spletu, ter kako se lahko temu izognete.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Inženirsko svetovanje, Damjana Gligič s.p. se zavezuje da bo varoval osebne podatke uporabnikov. Vaših podatkov, ki nam jih boste posredovali preko spletne strani ali na kakršen drug način ne bomo posredovali drugim uporabnikom ali tretjim osebam. Podatki, ki nam jih posredujete nam bodo služili zgolj za posredovanje ponudb ali obveščanje o novicah povezanih s področjem, ki ga pokrivamo.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.